Livestream

Nieuw zal worden dat er via internet geluisterd kan worden. Het blijft overigens wel mogelijk om programma’s terug te beluisteren via uitzending gemist. Dat kan vanavond bijvoorbeeld vanavond met Poserz en dinsdag met Aalsmeer Actueel.

Naast politieke aangelegenheden zendt Radio Aalsmeer de hele week door en uiteraard ook in het weekeinde programma’s uit voor elke doelgroep en op de website is de complete programmering terug te vinden. Ook is Radio Aalsmeer bezig met de ontwikkeling voor de 24-uurs programmering. De proefuitzendingen lopen nog en ook op het bestuurlijke vlak wordt hard gewerkt om het financiële plaatje rond te krijgen zodat de definitieve programmering van start kan gaan, zodat Radio Aalsmeer nog meer van zich kan laten horen en de inwoners nog meer kan en zal informeren over het wel en wee in een prachtige gemeente. Radio Aalsmeer is beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en via de ether (105.9 MHz). De studio in het Stommeerkwartier is telefonisch bereikbaar via 0297-325858.

Mocht u problemen ondervinden met de livestream laat het weten via info@radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 29 januari 2010

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×