De Top 10 van… Daniëlle Jonker

Danielle JonkerOp maandag 2 juni a.s. is om 20.00 uur zoals iedere week het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Ook dit keer mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten.
Aanstaande maandag zal Daniëlle Jonker te gast zijn in “De Top 10 van…” en haar tien favoriete nummers laten horen. Zij heeft samen met Coen van Iersel de Joop Jonker Stichting Aalsmeer opgericht, vernoemd naar de vader van Daniëlle. Voor de stichting stellen zij hun tuin aan de Mr Jac. Takkade in Aalsmeer beschikbaar voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking en voor kinderen uit gezinnen die wat minder te besteden hebben. Daarnaast is Jonker werkzaam als zelfstandig gewichtsconsulent.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 26 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×