Marcel vd Velde: 'Al jong aan het prutsen met techniek...'

Marcel vd VeldeElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week in de 19e editie de programmaleider die zelf ook een wekelijks programma verzorgd aan het woord. Marcel van der Velde is in het dagelijks leven creatief techneut bij de rijksoverheid en heeft in het verleden bij diverse radio stations gewerkt. Van Radio Unique tot Radio 538.  ‘Achteraf was die overstap (naar Radio 538) misschien wel de stomste uit mijn carrière’, aldus Van der Velde.
Daarnaast geeft de programmaleider aan: ‘Ik ben niet zo van het poldermodel en kan soms een beetje te direct zijn’.

De rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 22 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×