Marjolein Hermans: 'Ik hou van muziek, leef muziek, adem muziek...'

Marjolein HermansElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ komt deze week in de 22e editie programmamaker Marjolein Hermans aan het woord. Marjolein werkt in de IT bij de overheid. Zij is via haar huidige man Marcel van der Velde besmet geraakt met het radiovirus. “Ja, hij heeft mij gewoon voor het blok gezet. Maar ik vond het wel allemaal heel leuk”, aldus Hermans.  Nu maakt zij wekelijks ’t Marjolijstje, een programma met rock en alternatieve muziek rondom een thema.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 14 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×