Hans Dulfer treedt op tijdens Bloemenbal

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia, als onderdeel van het Flower Festival en in aansluiting op het dagprogramma, een heus “BLOEMENBAL” in de voormalige veiling Bloemenlust, tegenwoordig bekend als The Beach. De opbrengst komt geheel ten gunste van Stichting Het Vergeten Kind (voorheen Guusje Nederhorst Stichting).

Het Bloemenbal belooft een onvergetelijke avond te worden. Het avondvullend programma begint om 18.00 uur met een spetterend optreden van Blackbird Dance Centre. Tevens zal die avond Hans Dulfer & Band twee keer op te treden. Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten. Paula van Harskamp van Lionsclub Aalsmeer Ophelia: We zijn bijzonder verheugd dat we Hans Dulfer & Band bereid hebben gevonden om op te treden. Dit in combinatie met DJ Dutch Dance Detective, betekent een avond vol heerlijke muziek”. De toegangskaart voor het avondprogramma kost € 50 p.p. incl. welkomstdrank, heerlijk eten en fantastische muziek. Voor meer informatie en kaarten bestellen gaat u naar: www.bloemenbal.info Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Ook Radio Aalsmeer zal aandacht besteden aan het Bloemenbal. Zo zal Hans Dulfer naar de studio komen voor een interview (later meer).

Waarom Het Vergeten Kind?
In Nederland slapen ruim 38.000 kinderen niet in hun eigen bed. Je ziet ze niet, je hoort ze niet. Het zijn ‘vergeten kinderen’ die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Ze wonen in sobere opvanglocaties door heel Nederland. Minimale onderkomens waar nauwelijks speelvoorzieningen zijn. Soms zelfs op geheime locaties. Om hun veiligheid te garanderen.
Misschien wel bij u om de hoek. Echt kind zijn, kunnen ze helaas niet. Maar ze hebben geen keus. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen.

Tovertuinen
Het Vergeten Kind en Lionsclub Aalsmeer Ophelia vinden het belangrijk om een kindvriendelijk leefklimaat binnen of rondom opvangplekken te creëren. Een plek waar deze kinderen kunnen spelen en ontspannen. Een plek waar het zich veilig en welkom voelt. Deze plekken worden ‘Tovertuinen’ genoemd. Een warme plek zonder zorgen en met activiteiten die passen bij hun leeftijd. Een kinderleven waarin wél gelachen kan worden. Zoals het gewoon hoort te zijn. Meer informatie: www.hetvergetenkind.nl

Bron: Lionsclub Aalsmeer Ophelia
Foto boven: www.hansdulfer.nl

Gepubliceerd: 31 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×