Lifestyle blogger Anco van Hal in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het Aalsmeerse praatprogramma de voorzitter van de Centrale Studentenraad. Lars Bastmeijer is geboren in Den Bosch en kwam na de scheiding van zijn ouders naar Kudelstaart. De mbo-student noemde zichzelf een doorzetter, ambitieus en Bourgondisch. Het doorzettingsvermogen heeft Bastmeijer nodig in zijn functie als voorzitter van de Studentenraad. Ambities heeft de jonge Kudelstaarter te over. We spraken namelijk naar eigenzeggen met de toekomstige minister-president. Zijn uit de hand gelopen hobby in de Studentenraad, wisselt Bastmeijer af met zijn baan als Personal Styler bij kledingzaak ‘Suitsupply’. In de toekomst ziet hij zichzelf werken in de modebranche, maar daarnaast zijn er ook politieke ambities. “Over 30 jaar ben ik de nieuwe minister-president”, aldus de JOVD-er.

Ook Lars is opzoek gegaan naar een nieuwe gast. Op maandag 11 december zal als 193e gast in ‘Door de Mangel’ Anco van Hal achter de microfoon aanschuiven. “Hij heeft mij het kledingverkopen, het salesvak geleerd. Ik wil graag van hem weten wat hem drijft, wat is zijn drijfveer”. Het antwoord van lifestyle blogger Van Hal hoor je maandag 11 december vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto’s: foto boven: Anco van Hal. Foto rechts: het voorwerp van Anco (eigen foto’s)

Gepubliceerd: 4 december 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×