Lifestyle blogger Anco van Hal op herhaling in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag kon livestyle blogger Anco van Hal door de extreme weersomstandigheden niet naar de studio komen. Daarom zonden we een herhaling uit van de aflevering met Pieter Leegwater van 12 juni jl. Komende maandag zal Anco een nieuwe poging ondernemen.

Anco werd aangedragen door de voorzitter van de centrale studentenraad Lars Bastmeijer.  De mbo-student noemde zichzelf een doorzetter, ambitieus en Bourgondisch. Ambities heeft de jonge Kudelstaarter te over. We spraken namelijk naar eigen zeggen met de toekomstige minister-president. “Over 30 jaar ben ik de nieuwe minister-president”, aldus de JOVD-er.

Aanstaande maandag 18 december zal als 193e en laatste gast van 2017 in ‘Door de Mangel’ Anco van Hal achter de microfoon aanschuiven. “Hij heeft mij het kledingverkopen, het salesvak geleerd. Ik wil graag van hem weten wat hem drijft, wat is zijn drijfveer”. Het antwoord van lifestyle blogger Van Hal hoor je maandag 18 december vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto’s: foto boven: Anco van Hal. Foto rechts: het voorwerp van Anco (eigen foto’s)

Gepubliceerd: 14 december 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×