KWF Korendag dit jaar op zondag 27 oktober

Na de vorig jaar succesvol verlopen 3e KWF Korenmarathon, leek het er heel even op dat er geen 4e editie zou komen omdat een tweetal organisatoren te kennen had gegeven ermee te stoppen. Gelukkig is er toch een aantal mensen bereid gevonden om de schouders onder de organisatie van dit prachtige evenement te zetten en wordt er gewerkt aan een KWF Korendag op zondag 27 oktober 2019. Wel is de naam KWF Korenmarathon veranderd in KWF Korendag omdat het woord ‘marathon’ geassocieerd werd met allerlei sporten en daar gaat het bij een Korendag niet om.

Vooraankondiging
Afgelopen week is een vooraankondiging uitgegaan naar alle zangkoren die mee hebben gedaan aan de vorige drie edities. Deze week gaat er een mail naar nog eens 130 zangkoren uit om bekendheid te geven aan het prachtige evenement dat weer geheel in het teken zal staan van KWF Kankerbestrijding. Uiteraard met de doelstelling geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en de genezing ervan. Deelnemende zangkoren mogen, net als de vorige jaren, twee optredens verzorgen en als afsluiting is er weer een spetterende finale in de grote Theaterzaal.

Aanmelden
Zangkoren die belangstelling hebben om mee te doen, kunnen alvast een mail sturen naar het KWF Aalsmeer om dit te melden. Op 1 april zullen de inschrijfformulieren verstuurd worden en dan is het ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.

Sponsoren nodig
Om een evenement als dit te kunnen organiseren, moeten er behoorlijk wat kosten worden gemaakt, o.a. voor bewaking, brandwachten en technici. Sponsoren zijn daarom ook dit jaar weer zeer welkom. Wilt u meehelpen deze Korendag weer mogelijk te maken? Maak dan uw bijdrage over naar NL98RABO0300160038 tnv KWF Aalsmeer onder vermelding van ‘sponsor KWF Korendag 2019’. Meer informatie op www.kwfaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 23 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×