Locatie:

Dorpskerk, Dorpsstraat 49 Leimuiden

Aanvang:

Maandag 17 december om 19.45 uur

Einde:

Maandag 17 december om 22.00 uur

Kerstconcert Con Amore

Con Amore is een Aalsmeers mannenkoor dat dit jaar 60 jaar bestaat. Regelmatig geven zij optredens, zoals op 28 oktober een jubileumconcert in de Open Hof-kerk in Aalsmeer. Ook verzorgen zij ieder jaar een kerstconcert ergens in een van de vele zalen die Aalsmeer rijk is.

Ook dit jaar zal Con Amore een kerstconcert presenteren, maar noodgedwongen niet in Aalsmeer. “We konden geen optreedplaats vinden. Daarom treden wij dit jaar treden op in de Dorpskerk in Leimuiden”, aldus bestuurslid Arie Koningen.  Aan het concert zullen meewerken Andre Keessen op orgel en piano en sopraan Carine van den Brule.

Gepubliceerd: 25 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×