Locatie:

De Oude Veiling, Marktstraat

Aanvang:

Zondag 16 december om 15.00 uur

Einde:

Zondag 16 december om 17.30 uur

LIVE in De Oude Veiling

The Lasses timmeren al een tijdje aan de weg, en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hun laatste album (een samenwerking met de Amerikaanse Kathryn Claire) was volgens OOR “een parel voor de folk”. Margot Merah en Sophie Janna zingen geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Door de bijzondere klank van hun stemmen samen en de mooie instrumentatie met bodhrán en gitaar blijf je luisteren.
The Lasses stonden dit jaar en vorig jaar op een hele reeks podia in binnen- en buitenland, waaronder Japan en spelen elk voorjaar een paar weken in Amerika en doen elk najaar een tour langs Nederlandse kerkjes, folkclubs en huiskamers.

entree: 15.00 Euro | Reserveren via scr@pietergroenveld.com

Gepubliceerd: 7 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×