Locatie:

De Oude Veiling, Marktstraat

Aanvang:

Woensdag 19 december om 20.00 uur

Einde:

Woensdag 19 december om 22.30 uur

Popquiz Aalsmeer

Woensdagavond 19 december organiseren Ron en Meindert de Popquiz Aalsmeer in de gezellige bovenzaal van Cultuurgebouw De Oude Veiling in Aalsmeer. Doe je mee? Herken de hits, de intro’s, de videoclips en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Stel een team samen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen en geef je op d.m.v. een email aan: popquizaalsmeer@gmail.com. Wij nemen dan contact met je op voor de details en groepsnaam. De kosten zijn 5 euro p.p. (contant af te rekenen op de avond zelf). Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en is de avond vooral een feest van herkenning met veel oh ja en meezing-momenten. Geef je snel op want vol is vol. En (niet onbelangrijk) wij verzorgen de gratis bitterballen. We zien je graag woensdag 19 december. We starten om 20.00 dus kom iets eerder.

Gepubliceerd: 20 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×