Locatie:

Café Joppe, Weteringstraat 8, Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 12 januari om 21.30 uur

Einde:

Zaterdag 12 januari om 23.59 uur

Little Boogie Boy Blues Band in Joppe

De Little Boogie Boy Bluesband is een belangrijke vertegenwoordiger in Nederland van de Chicago-blues. The Little Boogie Boy Bluesband tourde de afgelopen jaren met diverse bekende buitenlandse bluesmuzikanten door Nederland, België en Duitsland. Tijdens het bluesfestival van Kwadedamme (Zeeland), stonden zij nog op het podium met niemand minder dan Mojo Buford. De kwaliteiten van frontman, zanger en gitarist Hein ‘Little Boogieboy’ Meijer worden in blueskringen hoog aangeschreven. Gezegend met een hese, donkere stem en een van nature opgewekte uitstraling weet Little Boogie Boy steeds meer mensen voor zijn muziek te winnen. Hij leeft voor de blues en dat verklaart ook zijn vele reizen naar Chicago. Op 19-jarige leeftijd speelde hij daar al met grootheden zoals Magic Slim, J.W. Williams en John Primer. Jong als hij destijds was gaf deze laatste hem de bijnaam Little Boogie Boy. Een treffende artiestennaam die hij dankbaar aan z’n band koppelde. Met diezelfde John Primer tourde de band afgelopen oktober nog door Nederland. Een waar succes, zoals blijkt uit de vele reacties. John is weer naar huis maar de Little Boogie Boy Bluesband gaat enthousiast verder.

Gepubliceerd: 8 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×