Locatie:

Cultuurpunt, Marktstraat 19

Aanvang:

Woensdag 16 januari om 14.00 uur

Einde:

Woensdag 16 januari om 16.00 uur

Open huis Cultuurpunt Aalsmeer

In de week van 4 februari start ons nieuwe, korte cursusblok van 9 weken weer. In ons aanbod zitten dit keer de cursussen Ontdek je talent op een instrument, toetsen en snaren, ontdek je talent in een band, musical, ballet, yoga, DJ en graffiti.

Omdat veel kinderen het wel leuk vinden om cultureel of creatief bezig te zijn, maar er nog niet precies uit zijn waar hun passie of talent ligt, houden wij een open huis op woensdag 16 januari. Je kunt dan kennis komen maken met ons en meedoen met verschillende leuke workshops uit ons aanbod. En ben je nog nooit in de vernieuwde De Oude Veiling geweest, dan is dit een mooie gelegenheid!

De open middag is helemaal gratis. Zet 16 januari (14.00 – 16.00 uur) dus in je agenda en kom gezellig kijken of meedoen met de workshops. Dan kun jij zelf ontdekken of jij graag muziek maakt of misschien liever danst, tekent of de nieuwe Martin Garrix wil worden!

Gepubliceerd: 5 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×