Locatie:

The Shack, Schipholdijk 253b Oude Meer

Aanvang:

Zondag 10 februari om 16.00 uur

Einde:

Zondag 10 februari om 19.00 uur

Remband in The Shack

Hans Millenaar, Remco de Hundt, Remco Millenaar, Ab Hansen en Ron Schalkwijk vormen sinds een paar jaar de band Remband. Dit vijftal speelt de onsterfelijke muziek van hun muzikale helden uit, voornamelijk, de jaren ’70. Met veel enthousiasme en aandacht is gekozen voor de muziek waarin de piano/hammond centraal staan. Denk aan tijdloze nummers van o.a. Procol Harum, Styx, The Doors, Deep Purple, Joe Cocker. The Shack gaat terug naar die onvergetelijk jaren ’70 en “With A Little Help From Our Friends” gaat het op zeker weer een gezellige en zeer verrassende middag worden! Come on in, and step back in time!

Gepubliceerd: 26 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×