Locatie:

Boerenvreugd, Beethovenlaan 118

Aanvang:

Maandag 22 april om 10.00 uur

Einde:

Maandag 22 april om 13.00 uur

Paasfeest op Boerenvreugd

2e Paasdag wordt op kinderboerderij Boerenvreugd het Paasfeest gevierd. De jaarlijkse eierbingo staat weer op het programma. Voor de allerkleinsten is er een plaatjesbingo en voor de grotere kinderen een bingo met nummertjes. Bij een volle kaart is er voor ieder kind een lekkere verrassing. In de grote verwarmde tent kunnen de kinderen een konijnenmasker maken. Verder zijn er paasspelletjes en onze paashaas gaat graag op de foto met de bezoekertjes. Deelname aan de activiteiten is gratis maar varken Beer staat bij de ingang om donaties in ontvangst te nemen.

Gepubliceerd: 2 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×