Locatie:

De Oude Veiling, Marktstraat 19

Aanvang:

Zaterdag 18 mei om 20.30 uur

Einde:

Zaterdag 18 mei om 23.00 uur

CD presentatie NinaLynn “Imaginations”

Voor de opkomende Uithoornse singer-songwriter Nina Lynn Woerden werd het vroeg duidelijk welke kant ze op wilde. Ze treedt nu al op met enkele vrienden, maar besloot eerst een solo CD op te nemen. Dit op een mooie en eerlijke manier, gewoon direct, alleen gitaar en zang. Het resultaat is een plaat met 10 indringende werkjes waarvan de eerste 5 van eigen hand. Met als titel “Imaginations” – één van haar eigen composities – zal deze CD live worden gepresenteerd door NinaLynn en vrienden. Zorg er voor dat jullie later kunnen zeggen: “Hey, daar was ik toen bij.”

Entree: 10,00 Euro (incl. CD)

Gepubliceerd: 23 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×