Locatie:

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Aanvang:

Zondag 25 augustus om 16.00 uur

Entree:

10 euro

The Spunyboys @ The Shack

The Spunyboys zijn hét symbool voor de energie die de Rockabillymuziek uitstraalt. Uitgegroeid tot een van de meest populaire én gevraagde bands van Europa zijn ongetwijfeld deze Spunyboys uit Frankrijk, zij vermaken het publiek op en top met hun vette dampende act met volop show erbij! Een lust om te zien en horen!

Deze drie jonge gasten spelen nu ’n aantal jaar en hebben sindsdien een immens grote schare fans om zich heen verzameld. De uitstraling van deze jonge en energieke Rock ’n Roll-honden brengen je onmiddellijk terug naar de glorietijd van The Stray Cats. The Spunyboys spelen 50’s klassiekers van Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, en hebben inmiddels in vele landen van Europa waaronder grote festivals opgetreden. Al vier keer eerder stonden ze op het podium in The Shack, en het is wederom gelukt om deze drukbezette band naar Oude Meer te krijgen! Degene die ze eerder aan het werk gezien hebben weten dat Rémi, Guillaume en Eddie klaar zijn om het dak er weer af te spelen! Een absolute “must see” show!

Open 15.00 uur, Aanvang 16.00 uur

Gepubliceerd: 26 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×