Locatie:

Bibliotheek Aalsmeer
Marktstraat 19
T: 0297 325 905

Aanvang:

Woensdag 21 augustus om 15.30 uur

Entree:

Gratis

Voorleesvoorstelling: Mag ik meedoen?

Geniet van een voorleesvoorstelling vol muziek. Komt dat zien! De voorstelling ‘Mag ik meedoen?’ reist deze zomer langs alle vestigingen van Bibliotheek Amstelland. Op 21 augustus is Bibliotheek Aalsmeer aan de beurt.

De leeuwen brullen erop los en de olifanten overstemmen dit met hun getrompetter. Eend wil graag meedoen maar hoe komt hij hier ooit tussen. Beleef mee hoe hij moed verzameld en zijn gekwaak inzet om indruk te maken zijn luidruchtige nieuwe vrienden. Het boek ‘Mag ik meedoen’ werd geschreven door John Kelly en is een vrolijk en kleurrijk prentenboek dat zich uitstekend leent voor een bijzondere voorleesvoorstelling.

Laat je verrassen door dit muzikale spektakel. De toegang is gratis dus wees op tijd voor een mooi plekje!

Voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Gepubliceerd: 2 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×