Woodshack Jam @ The Shack

Woodshack-Woodstock-Jam op het terras. Iedereen herinnert zich nog wel al die prachtige tijdloze songs van o.a. Melanie, The Band, Janis Joplin, Doobie Brothers, Joe Cocker. In ’n relaxte Woodstock-sfeer muziek maken op het gezellige terras aan het water! Hoe tof is dat! En een groot succes, zowel bij de muzikanten als bij het publiek. Hans en Remco Millenaar nemen het voortouw op deze muzikale middag, uiteraard mét hun muzikale vrienden van Coolcast en wie weet wat voor moois nog meer….

En wil je zelf graag meespelen/zingen, dan kan dat ook natuurlijk; Join The Band! Of kom gezellig kijken, luisteren en genieten! Zondag 11 augustus gaat The Shack weer terug in de tijd naar het Woodstock tijdperk!

Gepubliceerd: 5 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×