Locatie:

Het Amsterdamse Bostheater

Aanvang:

Woensdag 18 september om 00.00 uur

Einde:

Zondag 22 september om 00.00 uur

Bostheater: Atlantis

Theatergroep De Veenfabriek brengt van 18 t/m 22 september om 19:00 uur de voorstelling ‘Atlantis’ in het Amsterdamse Bostheater.

De festivalvoorstelling Pinokkio van de Veenfabriek stond in de top drie van beste voorstellingen van 2018 in het NRC, het Parool en het Dagblad van het Noorden. Nu is hetzelfde team terug met een gloednieuw, groots en absurd muziektheater-project. In Atlantis bouwt de Veenfabriek met muziek, theater en gastronomie op eigenzinnige wijze aan een nieuwe beschaving. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol. Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis!

Gepubliceerd: 8 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×