Locatie:

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Aanvang:

Zondag 29 september om 16.00 uur

Heeren van Haerlem @ The Shack

De Heeren van Haarlem staat garant voor een geweldige muziekavond met de grootste Nederlandstalige pop en rock hits! Een geweldige feest, met hits van o.a. de Dijk, Doe Maar, De Scène, Het Goede Doel, Bløf, Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Rowwen Hèze en Hazes.

In maart 2015 kwamen Marcel Klingeler, Ramon Bakker, Ruud van Zijl, Sytse Bakker en Niek van Veelen bij elkaar om hun krachten en ervaring te bundelen in De Heeren van Haerlem. De repertoirekeuze was snel duidelijk: Nederlandstalige poprock nummers.

Met gevoel voor precisie en opzwepende dynamiek spelen zij nummers die iedereen kent. Met gastspeler Bart van Ballegooijen (Soulmachine)

Gepubliceerd: 8 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×