Locatie:

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Aanvang:

Zondag 15 september om 16.00 uur

Mason Rack Band @ The Shack

Wat een power, wat een show en bovenal wat een prachtige stel muzikanten, sensationeel en amazing! De Mason Rack Band is een 3-mans band uit Queensland, Australië, en zal ook met dit derde optreden in The Shack wederom een verpletterende indruk achterlaten met hun dynamische, hoog energieke live show.

Met hun muziek en act trekken ze in Australië duizenden fans, en waar ook ter wereld ze optreden, nog nooit waren de mensen zo onder de indruk en muzikaal verrast! Zanger en songwriter Mason met zijn uitzonderlijke supersexy stem, (met hier en daar ’n vleugje Tom Waits) gitaar en Weissenborn lap slide gitaar, heeft een groot talent en passie voor zijn muziek. Mason is een geboren entertainer. Zoals hij zelf zegt: “het is show, meer dan alleen muziek, het is ook een visuele beleving”! Samen met Jamie Roberts op de bas en Jules Keshan op de drums zal deze earthquakin’ body shakin’ foot stompin’ show er eentje zijn die je nooit meer vergeet!

Geef ze lege biervaten, drumsticks en ’n podium en het dak gaat eraf! Maar, zoals gezegd, het is veel meer dan alleen maar hun fantastische muziek, het is ’n beleving!

Gepubliceerd: 26 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×