Locatie:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Aanvang:

Donderdag 19 september om 20.30 uur

Reinis Jaunais

Virtuoos gitaartalent uit Riga!

Reinis Jaunais is een reizende gitarist uit Riga, Letland die de afgelopen jaren in heel Europa heeft gespeeld. Reinis speelt op uitzonderlijke wijze gitaar met behulp van verschillende technieken – zoals tikken, percussie en finger-picking. Dit zorgt voor zeer originele nummers.

Reinis heeft veel gereisd. Hij begon met het composeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Hij omschrijft zijn muziek als schilderijen van emoties en reisavonturen. Reinis Young brengt door middel van ritmische en zacht percussieve melodieen zijn energie over bij het publiek. “Muziek is mijn passie en ik voel me altijd ontzettend blij om te spelen voor publiek, ongeacht of het één persoon in een klein café is of volledig afgeladen concertzaal.”

Reinis Jaunais heeft zes solo-albums uitgebracht: ‘Plika Gitara’ (2013), ‘Draugu orķestris’ (2015), ‘Gaišs’ (2016),  ‘Tumšs’ (2017), ‘Music and Travel Stories’ (2018), ‘Pretpolu vienādības’ (2019).

Gepubliceerd: 28 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×