Locatie:

Ringvaart en Westeinderplassen

Aanvang:

Zaterdag 7 september om 20.00 uur

Entree:

Gratis

Vuur en Licht op het water

Vuur, licht en water: het klinkt al als een spectaculaire combinatie. En dat is het ook op elke eerste zaterdagavond van september op de Westeinderplassen in Aalsmeer. Tijdens Vuur en Licht op het Water varen meer dan honderd lichtgevende boten een mooie route door de Ringvaart en op de Westeinderplassen naar de verlichte watertoren. Om 23:00 uur is hier de vuurwerkshow te bewonderen. Vanaf de Stommeerweg en Kudelstaartseweg heb je vanaf een halve kilometer het beste zicht op een halve maan aan verlichte boten. Een jaarlijkse feestdag vol spektakel, op en aan het water.

Het vuurwerkspektakel in Aalsmeer staat in de top vijf van mooiste vuurwerkshows in Nederland. Het vuurwerk wordt namelijk op zo’n 265 meter van de oever van drijvende platformen de lucht ingeschoten terwijl de verlichte boten dobberen op het water. Een kleurrijke en romantische afsluiting van Vuur en Licht op het Water.

Vuur en Licht op het Water is op 7 september 2019 de aftrapt van de Feestweek in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 3 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×