Locatie:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Aanvang:

Zaterdag 5 oktober om 19.45 uur

Entree:

16,50 euro

Danny van Ingen

Op 5 oktober zal volkszanger Danny van Ingen zijn eerste solo concert geven in Poppodium P60. Tevens zal Van Ingen zijn eerste single uitbrengen. Deze zal hij met zijn live-band presenteren.

Het is zeker niet de eerste keer dat Danny van Ingen het podium betreedt. Vorig jaar stond Danny met zijn broertje Michael van Ingen in het Patronaat. Danny is twee jaar geleden begonnen met het zingen na een moeilijke periode kon hij zijn gevoel kwijt in de muziek. Met zijn talent heeft Danny mee heeft meegedaan aan verschillende Landelijke Talentenjachten. Naast zijn eigen muziek belooft belooft één groot feest te worden met covers van Marco Borsato, Rene Froger, Bløf, Andre Hazes en andere nederlandstalige klassiekers.

De avond zal worden afgetrapt door niemand minder dan Bryan Stricker voor vele mensen wel bekend timmert al een aantal jaar aan de weg het jaar 2018 was voor hem een geweldig jaar waar hij de winnaar werd van de Jantjes Verjaardag Talentenjacht.

Gepubliceerd: 26 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×