Locatie:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Aanvang:

Donderdag 17 oktober om 21.00 uur

Entree:

31,50 euro

De Dijk

De Dijk komt terug naar P60! De band is inmiddels een oude bekende bij P60 , maar na al die jaren weten ze nog steeds hoe ze het publiek kunnen bespelen op een onvergetelijke manier.

Met het enthousiasme en de overgave waarmee zanger Huub van der Lubbe op het podium staat, met een even goede band naast zich, lijkt De Dijk nog wel jaren door te kunnen gaan.

De Dijk, opgericht in 1981, is één van de bekendste en succesvolste Nederlandstalige bands die ons land kent. De band ontving belangrijke onderscheidingen van de Nederlande popmuziek en ze hebben inmiddels alle bekende festivals, poppodiums, sporthallen en poptempels ondersteboven gespeeld. Met een mix tussen soul, blues, rock en chansons heeft De Dijk al heel wat furore gemaakt. Denk aan hitsingles zoals: ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Ga In Mijn Schoenen Staan’, ‘Binnen Zonder Kloppen’ en ‘Bloedend Hart’. Deze nummers zijn slechts een kleine greep uit de succesvolle carrière van De Dijk. Noem ze maar gerust één van de Godfathers van de Nederlandse popgeschiedenis.

Hoogtepunten genoeg in al die jaren. De honderden liedjes, de tientallen albums, stuk voor stuk dierbaar en wéér een stap vooruit. De live-registraties, de boeken, de speciale projecten. De optredens in het buitenland – van Sint Petersburg tot Austin, van Winterthur tot Berlijn, van de Antillen tot Paramaribo, van Moskou tot New York – waar de band keer op keer bewees dat muziek een universele taal is.

Gepubliceerd: 26 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×