Locatie:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Aanvang:

Vrijdag 11 oktober om 20.30 uur

Entree:

6,50 euro

KOLBAK

Vier jaar na het verschijnen van “Sea” is KOLBAK terug met een nieuwe EP “Twists and Turns”.

Een album gevuld met demagogen, eenlingen, acrtivisten en hoopzoekers die allen vechten om een plekje. Hetzelfde is nog altijd de melodische poprock a la R.E.M., gemixt met een vleugje new wave a la TheThe en een toefje gruis a la Pearl Jam. Anders dan anders is dat singer-songwriter en drijvende kracht Harold Pflug een powerhouse band achter zich heeft van Rick Ruhland en Martin Voigt (die vaste drummer Dennis Aaij tijdelijk vervangt). Die toegevoegde waarde is op plaat en zeker ook live goed te merken. Wat er precies gaat gebeuren houden ze nog even onder de pet, maar verwacht een swingende, schurende en tegelijk warme set van oude en nieuwe KOLBAK-songs

Gepubliceerd: 30 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×