Locatie:

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Aanvang:

Vrijdag 4 oktober om 21.00 uur

La Bomba @ The Shack

Gitarist Maroen Fransen, drummer Peter Nelissen en bassist Dave Bordeaux zijn ervaren rotten in het Nederlandse rock en roots circuit. Als Labomba maken ze ongepolijste muziek, hier en daar ruw tot op het bot en alle drie nemen ze de lead vocals voor hun rekening. Een prettige mix van Metal, Rock en Roots waar ook lekker hitgevoelige nummers uit zijn ontstaan.

Daarom klinkt de band ook zeer Amerikaans met veel driestemmige zang. Ook ingegeven doordat Bassist Dave er is geboren en opgroeide en gitarist Maroen al op zijn 16e in LA gitaar studeerde aan het befaamde MIT, waar hij o.a. les kreeg van Steve Vai en Eddy van Halen.

LaBomba gigs zijn rock en roots party‚Äôs waarbij het aangenaam toeven is. Begin 2018 kwam het eerste album “Fresh, Loud and Different” uit.

Gepubliceerd: 8 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×