Locatie:

Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer
Zijdstraat 55
1431 EB Aalsmeer

Aanvang:

Donderdag 10 oktober om 15.15 uur

Optreden Vrouwenkoor Vivace

Vrouwenkoor Vivace geeft op donderdag 10 oktober een concert in de Doopsgezinde Kerk.

Vivace is een vrouwenkoor, opgericht in 1985. Het heeft een breed repertoire: liederen uit musicals en operettes, volksliedjes, licht klassieke stukken, kerstliederen, maar ook inmiddels al heel wat modernere stukken. Zij zingen in verschillende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans en natuurlijk Nederlands. Zij blijven zich inzetten om het zingen leuk en spannend te houden en zoeken steeds naar nieuw, geschikt repertoire.

Gepubliceerd: 8 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×