Locatie:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Aanvang:

Zaterdag 9 november om 20.30 uur

Entree:

29,50 euro

Susana

Vanwege haar 15-jarig jubileum presenteert de in Aalsmeer geboren zangeres Susana – bekend door haar succesvolle samenwerkingen met artiesten zoals Armin van Buuren, Aly & Fila en Ram – Susana|15: een concert om haar carrière te vieren.

Ze reist regelmatig om voor Trance liefhebbers over de hele wereld op te treden. Voor deze speciale gelegenheid keert Susana terug naar haar geboorteland en wordt herenigd met haar muzikale roots. Ze heeft live muzikanten en Trance vocalisten uitgenodigd om zich bij haar aan te sluiten. Samen zullen ze de echte Vocal Trance liefhebbers een unieke en intieme live concertervaring bezorgen.

Susana zal haar fans meenemen op een reis door Vocal Trance met akoestische versies van haar nummers, zoals als Shivers, Nothing at All en Ramelia.

Het is altijd Susana’s missie geweest om ervoor te zorgen dat vocalisten erkent worden als volwaardige artiesten in een door DJ’s gedomineerde dancemuziek scene. Het is hierdoor geen verrassing dat een aantal meest geliefde zangers van dit genre ook komen optreden.

Het evenement streeft naar een unieke ervaring voor Susana’s fans and Vocal Trance liefhebbers. Er is een VIP-package met onder andere een Meet & Greet en een goodie bag.

Gepubliceerd: 26 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×