Tribute to The Doors @ The Shack

Tribute To The Doors bestaat uit vijf klasse muzikanten uit De Staat, Donnerwetter en Raw Flowers. Geen enkel podium heeft nog geheimen voor deze muzikale vrienden.

The Doors geldt als een van de grootste bands van de jaren zestig. De muziek is een mengsel van blues, rock, psychedelische muziek, klassieke muziek en jazz. Tot op de dag van vandaag is de muziek van The Doors nog steeds razend populair! Om The Doors te eren brengt Tribute to The Doors een set zoals The Doors hem zelf nooit speelde. Light My Fire, Touch Me, LA Woman, Backdoorman, Riders On The Storm, When The Music’s Over, Break On Through, Strange Days e.v.a…… en altijd is er ‘The End’. Tribute to The Doors neemt je mee….back in time…..een unieke beleving!!

Gepubliceerd: 29 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×