Locatie:

Aalsmeer Centrum

Aanvang:

Zaterdag 14 december om 10.00 uur

Winterbraderie in Aalsmeer Centrum

Op zaterdag 14 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Winterbraderie plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Om de decembersfeer te verhogen brengt de Kerstman een bezoek aan de Winterbraderie.

Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het centrum geopend. Een aantal winkeliers is ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Winterbraderie wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden. Daarom is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig die de kerstgedachte onder de aandacht brengen. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes op het Molenplein kunt u genieten van verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, erwtensoep, lekkere broodjes, glühwein en warme chocolademelk.

Gratis parkeren
Met een blauwe schijf kunt u 2 uur gratis parkeren in Aalsmeer Centrum. Voor slechts 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade.

De Winterbraderie wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer.

Gepubliceerd: 19 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×