Locatie:

Openluchttheater Elsrijk (Amstelveen)

Aanvang:

Vrijdag 25 juni om 19.30 uur

Entree:

gratis

Sprankel met Jeroen Windmeijer en Sterre Weldring

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar maar liefst drie evenementen onder de naam Sprankel. Voor het tweede sprankelende evenement zijn thrillerauteur Jeroen Windmeijer en singer-songwriter Sterre Weldring uitgenodigd in het Openluchttheater Elsrijk.

De antropoloog Jeroen Windmeijer debuteerde in 2015 succesvol met Het Petrusmysterie en schreef sindsdien succesvolle thrillers die intussen in meerdere talen zijn vertaald. Zijn laatste boek Het Evacomplex speelt zich af in Leiden, met een hoofdpersoon werkzaam in het natuurhistorisch museum Naturalis. Kenmerkend in zijn verhalen is het verweven van Romeinse en Bijbelse geschiedenis zonder dat dit ten koste gaat van de spanning.

Windmeijer sprak eerder in Amstelveen op het tweede Amstelveens Boekenfeest in ANNA. Vanwege de enthousiaste reacties als “Wat kan die man goed praten,” en “Het is leuk om achtergrond te krijgen bij een thriller,” is hij teruggevraagd. De avond wordt aangevuld met optredens van Sterre Weldring. De veelbelovende 23-jarige folk/pop singer-songwriter speelde eerder in Paradiso en op het Popronde festival en vertelt met haar oprechte, pure stemgeluid verhalen over liefde en relaties.

Vanwege beperkte plaatsen en een verplichte gezondheidscheck is aanmelden verplicht: Dat kan via: https://bit.ly/aanmeldingSprankelWenW

Gepubliceerd: 13 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×