Adverteren

Radiocommercials bieden interessante kansen

Aan adverteerders met commerciële belangstelling voor Aalsmeer en Kudelstaart biedt Radio Aalsmeer de mogelijkheid radiospots te reserveren. Het inschakelen van Radio Aalsmeer betekent gebruikmaken van een communicatiekanaal met toegevoegde waarde. Voor adverteerders die via de lokale radio willen communiceren met Aalsmeerse en Kudelstaartse bedrijven, instellingen en huishoudens heeft Radio Aalsmeer tal van interessante mogelijkheden.

Waarom adverteren op Radio Aalsmeer?

Omdat Radio Aalsmeer al meer dan 25 jaar expert in lokaal nieuws is! Vanaf het begin heeft Radio Aalsmeer een grote groep vaste luisteraars weten op te bouwen. Niet alleen via onze krachtige etherfrequentie, maar ook via de kabel en internetstream op onze internetsite. Bij elkaar een groot en steeds groeiend bereik. De programma’s worden uitgezonden via de kabel (99.0 Mhz), via de ether (105.9 FM) en via de live-stream op deze website www.radioaalsmeer.nl.

Omdat Radio Aalsmeer radio maakt voor diverse interessante doelgroepen! Radio Aalsmeer verzorgt als publieke lokale omroep uitzendingen voor alle inwoners van Aalsmeer en omgeving. In de programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen. Radio Aalsmeer maakt radio voor kinderen, jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daar tussen zit.

Omdat Radio Aalsmeer gewoon een héél goed radioproduct is! Radio Aalsmeer is 88 uur per week live radio! Goed en professioneel gepresenteerd. Waarbij muziek en veel lokale informatie de hoofdrol spelen. Radio waar je naar blijft luisteren. En natuurlijk staat Radio Aalsmeer dicht bij de luisteraar! Alle middelen worden dus ingezet voor een maximaal radiobereik onder bedrijven, instellingen en huishoudens in Aalsmeer en Kudelstaart.

Omdat Radio Aalsmeer originele nieuwe concepten bedenkt, samen met u! Radio Aalsmeer verkoopt niet alleen seconden. Nee, wij verkopen communicatie! Samen met u kan een origineel concept worden bedacht waardoor u meer aandacht krijgt voor uw product of dienst. Non-spot acties (zoals sponsoring met naamsvermelding), prijzen weggeven, redactionele samenwerking, acties ondersteunen, adverteren op de website. Alles kan!

Omdat adverteren op Radio Aalsmeer niet duur is! Radio Aalsmeer brengt een reclameboodschap via radio razendsnel en effectief onder de exclusieve aandacht van de Aalsmeerse en Kudelstaartse luisteraars. Radio Aalsmeer programmeert de reclameblokken altijd rond het radiojournaal op het hele uur, waarmee een maximale attentie wordt verkregen. En dat nog wel tegen kosten die zeer concurrerend zijn ten opzichte van andere lokale media! Adverteren via een reclamebureau of als startende ondernemer: 15% korting*

Contact

Radio Aalsmeer is een waardevolle communicatiepartner. Of het nu gaat om lokale marketingacties, ondersteuning van naamsbekendheid, promoties of wervingscampagnes: Radio Aalsmeer sorteert effect! Radio Aalsmeer heeft twee accountmanagers die goed bereikbaar zijn en weten als geen ander hoe de lokale markt zich ontwikkelt! Daarom kan men altijd adequaat inspelen op uw wensen en ontwikkelingen binnen uw verzorgingsgebied.

Adverteren op Radio Aalsmeer is goedkoper dan u denkt!

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen. Wij nemen dan spoedig contact op.


Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×