Adverteren

Radio- en TV-commercials bieden interessante kansen

Aan adverteerders met commerciële belangstelling voor Aalsmeer en Kudelstaart biedt Radio Aalsmeer de mogelijkheid radio- en tv-spots te reserveren. Het inschakelen van Radio Aalsmeer betekent gebruikmaken van communicatiekanalen met toegevoegde waarde. Voor adverteerders die via de lokale radio en willen communiceren met Aalsmeerse en Kudelstaartse bedrijven, instellingen en huishoudens heeft Radio Aalsmeer tal van interessante mogelijkheden. Sinds 2018 is het zelfs mogelijk te adverteren op de TV*! Radio Aalsmeer-TV is een lokaal tv-kanaal op een prominente plek in het zenderaanbod van Caiway (kanaal 12) en ook bij KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1389 (= eigenlijk kanaal -1).

Adverteren op de lokale TV is zeer interessant. Wil wil zijn bedrijf nu niet op de TV? RA-TV biedt de kijker lokaal nieuws, een actuele lokale agenda, programmanieuws, fotocollage Aalsmeer Toen en Nu, webcam (Poel) en nog veel meer. Een groeiend aantal kijkers weet de zender inmiddels te vinden!

Waarom adverteren op Radio Aalsmeer?

Omdat Radio Aalsmeer al meer dan 25 jaar expert in lokaal nieuws is! Vanaf het begin heeft Radio Aalsmeer een grote groep vaste luisteraars weten op te bouwen. Niet alleen via onze krachtige etherfrequentie, maar ook via de kabel en internetstream op onze internetsite. Bij elkaar een groot en steeds groeiend bereik. De programma’s worden uitgezonden via de kabel (99.0 Mhz), via de ether (105.9 FM) en via de live-stream op deze website www.radioaalsmeer.nl. Sinds 2018 heeft de lokale omroep ook een tv-kanaal: Radio Aalsmeer-TV (RA-TV). Dit is de bekijken via  Caiway (kanaal 12) en via KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1389 (= eigenlijk kanaal -1).

Omdat Radio Aalsmeer radio maakt voor diverse interessante doelgroepen! Radio Aalsmeer verzorgt als publieke lokale omroep uitzendingen voor alle inwoners van Aalsmeer en omgeving. In de programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen. Radio Aalsmeer maakt radio en tv voor kinderen, jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daar tussen zit.

Omdat Radio Aalsmeer gewoon een héél goed radio- en tvproduct is! Radio Aalsmeer is 88 uur per week live radio! Verder is zowel de radio als de tv 24 uur per dag te beluisteren en bekijken. Goed en professioneel gepresenteerd. Waarbij muziek en veel lokale informatie de hoofdrol spelen. Radio en tv waar je naar blijft luisteren. En natuurlijk staat Radio Aalsmeer dicht bij de luisteraar! Alle middelen worden dus ingezet voor een maximaal radiobereik onder bedrijven, instellingen en huishoudens in Aalsmeer en Kudelstaart.

Omdat Radio Aalsmeer originele nieuwe concepten bedenkt, samen met u! Radio Aalsmeer verkoopt niet alleen seconden. Nee, wij verkopen communicatie! Samen met u kan een origineel concept worden bedacht waardoor u meer aandacht krijgt voor uw product of dienst. Non-spot acties (zoals sponsoring met naamsvermelding), prijzen weggeven, redactionele samenwerking, acties ondersteunen, adverteren op de website. Alles kan!

Omdat adverteren op Radio Aalsmeer niet duur is! Radio Aalsmeer brengt een reclameboodschap via radio en tv razendsnel en effectief onder de exclusieve aandacht van de Aalsmeerse en Kudelstaartse kijkers en luisteraars. Radio Aalsmeer programmeert de reclameblokken altijd rond het radiojournaal op het hele uur (op de radio) en op het hele en halve uur en op kwart over/voor (op tv), waarmee een maximale attentie wordt verkregen. En dat nog wel tegen kosten die zeer concurrerend zijn ten opzichte van andere lokale media!

Contact

Radio Aalsmeer is een waardevolle communicatiepartner. Of het nu gaat om lokale marketingacties, ondersteuning van naamsbekendheid, promoties of wervingscampagnes: Radio Aalsmeer sorteert effect!

Adverteren op Radio Aalsmeer en RA-TV is goedkoper dan u denkt! Zie hier de prijzen.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen. Wij nemen dan spoedig contact op.

 

* Radio Aalsmeer-TV maakt geen televisieprogramma’s, maar is een soort kabelkrant. Zie hier hoe dat er uit ziet.


Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×