Feestweek Journaal

Zaterdagavond 5 september om 22:00 uur is er een speciale uitzending op Radio Aalsmeer TV.  Dit als alternatief voor het niet doorgaan van de Feestweek van dit jaar en om toch een beetje te genieten van het moois dat Aalsmeer in september 2021 hopelijk weer te bieden heeft.

Presentator Ron Leegwater zal tijdens een half uur durend programma vanaf 22.00 uur aan de hand van interviews met de verschillende organisaties en oude beelden trachten om de sfeer van de Feestweek in de huiskamers te krijgen. Dankzij filmbijdragen van Dick Piet, Jan Jongkind, Kick Spaargaren en Jasper Leegwater kan een ieder genieten van beelden van voorgaande jaren. Het wordt een impressie van de optredens in de Feesttent Aalsmeer, de Pramenrace, de Verlichte Botenshow en Vuur & Licht op het water van de afgelopen jaren. En er is zelfs een terugblik op het Bloemencorso van weleer. En uiteraard is er een bijdrage van onze burgemeester. Alles bij elkaar een ludieke manier om een hart onder de riem te steken bij zowel de inwoners als de organisaties. Het zal zeker het kijken meer dan waard zijn.

Verrassing

Aan het einde van het programma volgt er nog een verrassing waar iedere Aalsmeerder en Kudelstaarter blij van zal worden. Een klein gebaar van Mike Multi i.s.m. de organisaties van de 3 genoemde evenementen tijdens de Feestweek Aalsmeer, om deze bijzondere tijd in september niet helemaal aan ons voorbij te laten gaan. Want uiteindelijk mist een ieder deze tradities enorm vanwege het Coronavirus.

Programmamakers:
Ron Leegwater

Bekijk de video's van Feestweek Journaal

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×