Vrijdagavondcafé

In het programma “Vrijdagavondcafé” gaat presentator  Ron Leegwater samen (op toerbeurt) met medepresentatrices Caroline, Kirsten en Deborah wekelijks in gesprek met gasten in de studio en aan de telefoon over activiteiten, bijzonderheden en eigenaardigheden in de regio Aalsmeer en Kudelstaart. En natuurlijk zijn er ook reportages of schakelen we live over voor een verslag. Kortom: er is in de uitzending altijd wat te beleven. Iedereen die iets wil komen vertellen is ook spontaan van harte welkom in ons Radiocafé in Studio's Aalsmeer aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer.

Actief meedoen is mogelijk. Via Facebook, Twitter, Instagram, mail en telefoon kun je reageren. Rubrieken die eens per maand terugkomen zijn de politierubriek met wijkagent Aalsmeer-Centrum Erik van den Brun, Social media in Aalsmeer en Kudelstaart met Deborah,  Kirsten's vrijdagavond Mini Magazine over uitgaan en lifestyle in de regio, de Reisrubriek van Ingrid en de Muzikale Mengelmoes van Meindert. Iedere week ook de Twitterhit, Uitgaanstips, Ron’s Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic en de gezellige meezinger. Daarnaast veel lekkere muziek uit de 80′s, 90s, 00's en de hits van nu.

We spelen het spel ‘SOUNDMEMORY’ waarbij een kandidaat aan de telefoon uit 10 willekeurige geluiden het dubbele geluid moet raden om een prijs te winnen. Geef je op als kandidaat via email: studio@radioaalsmeer.nl en wie weet bellen we jou in de uitzending. Je maakt dan kans op een stoere mok met je hele naam erop (aangeboden door Total Copy Service Aalsmeer).

Programmamakers:
Ron Leegwater, Caroline Baarse, Kirsten Verhoef, Deborah Bothe, Erik van den Brun, Ingrid Guezen en Meindert van der Zwaard.

Volgende uitzending:

Vrijdag 27 sep, 21.00 uur

Uitzending gemist?

Luister terug

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×