Locatie:

Het Oude Raadhuis - Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer

Aanvang:

Zaterdag 3 februari om 14.24 uur

Einde:

Zondag 17 maart om 14.25 uur

Entree:

Gratis (Giften zijn welkom)

Tentoonstelling 'Stille Schoonheid'

Ria Scheewe (fotografie) en Henry Calvetti (olieverf schilderijen) bijten het spits af met hun tentoonstelling Stille Schoonheid. De een komt uit Amsterdam, de ander uit Marseille maar allebei wonen ze al jaren in Aalsmeer waar ze iedere dag opnieuw geboeid raken door de schoonheid die ze in en rond Aalsmeer tegenkomen. En beide hebben ze een bijzonder talent om die schoonheid te vertalen in kunst, de een met de camera, de ander met verf en penseel. De kunstenaars zijn gedurende de expositieperiode geregeld aanwezig om uitleg en rondleidingen te geven aan bezoekers.

Gepubliceerd: 21 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×