Nieuw programma in de maak

Binnenkort wordt gestart met een nieuw programma op de donderdagavonden dat de raadsvergaderingen niet worden uitgezonden. Het programma wordt uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur en is bedoeld om de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart een openbaar discussieforum te bieden.

Zij kunnen hun mening geven over de zaken die in hun leefomgeving spelen. Alles is bespreekbaar mits het lokaal is en binnen de grenzen van juridische, ethische en maatschappelijke normen en waarden blijft. Er kan op diverse manieren gereageerd worden zoals telefonisch, via de computer of schriftelijk.

Het programma is geen spreekbuis voor acties of actiegroepen of belangengroepen. Het is ook niet zo dat het programma bedoeld is om oplossingen te vinden of te zoeken. Politieke inmenging zal worden voorkomen, daar is een ander podium voor.

De programmamakers Rinus van Itterzon, Martijn Bouterse, Dirk Box en Patricia Vogels zullen binnenkort van start gaan met een proefuitzending en de officiële start zal na de bouwvakvakantie zijn.

Gepubliceerd: 1 juni 2008 om 12:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×