Dance-weekend bij Radio Aalsmeer

Het komende weekend staat de avondprogrammering bij Radio Aalsmeer in het teken van dance muziek. Op vrijdagavond is de Noorse dj/producer Orjan Nilsen te gast in de studio en wordt live uitgezonden vanuit Club Poema in Utrecht. Daar vindt de release party plaats van het nieuwe album van Leon Bolier. Op zaterdagavond wordt vanaf elf uur live overgeschakeld naar Zoetermeer, voor de eerste editie van Emotionz vanuit Club Players.

Vrijdagavond is bij Radio Aalsmeer sowieso een avond vol dance muziek, met vaste programma’s als Groove Session, Dancefoundation, Spacehouse Experience en Van Hazendonk’s Dancepalace. Aanstaande vrijdag 26 september is de programmering aangepast. Vanaf 18.00 uur wordt Groovesession uitgezonden, met Di Lizious achter de draaitafels. Daarna begint om 19.00 uur Dancefoundation, een uur eerder dan gebruikelijk. Speciale gast die avond is de Noorse dj/producer Orjan Nilsen, die een exclusief optreden komt verzorgen in de studio in Aalsmeer. Tussen 21.00 en 23.00 uur wordt de uitzending weer overgenomen door Groovesession.

Om 23.00 uur wordt live overgeschakeld naar Club Poema in Utrecht. Hier vindt de releaseparty plaats van ‘Pictures’, het nieuwe album van Leon Bolier. Dancefoundation zendt dit event live uit via het wereldwijde radiostation Afterhours.fm. De uitzending wordt ook doorgegeven via Radio Aalsmeer, zodat de optredens van Fine Taste, Joop, Sied van Riel, Orjan Nilsen en uiteraard Leon Bolier rechtstreeks kunnen worden beluisterd via de Aalsmeerse ether. In de uitzending worden de dj’s ook geïnterviewd en kan via de website www.afterhours.fm live worden meegechat. De uitzending duurt tot 6.00 uur.

Op zaterdagavond is het eveneens dance muziek wat de klok slaat. Naast de reguliere programmering wordt vanaf 23.00 uur weer live overgeschakeld, dit keer naar Club Players in Zoetermeer. Hier wordt voor de eerste maal het Emotionz feest georganiseerd. Ook dit event wordt door Dancefoundation uitgezonden. Optredende dj’s zijn: Ton TB, Cor Fijneman, Mark Norman, Misja Helsloot en Signum. Deze uitzending duurt tot 5.00 uur.

Gepubliceerd: 22 september 2008 om 12:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×