Donderdag 22 september: Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma waarin mensen met een lichamelijke beperking in Heliomare Dagbesteding hun hele ziel en zaligheid stoppen. De achterliggende periode heeft geleerd dat de inspanningen van de redactie tot verrassende resultaten hebben geleid.

Donderdag 22 september staat de eerstvolgende uitzending tussen 14.00 en 16.00 uur geprogrammeerd met de volgende onderwerpen: palingvisser Theo Rekelhof vertelt over zijn belevenissen op de Westeinder en Jan Ran zet korenmolen “De Leeuw” nog eens op de kaart. Luchthaven pastor Wina-Hordijk-Van der Zwaarg vertelt over haar boeiende werk op Luchthaven Schiphol en vrijwilligster Tinka dos Santos werkt in de sloppenwijken van Belo Horizonte in Brazilië en ook deze belevenissen zijn het beluisteren meer dan waard. Naast een column is er in Halte Zwartweg ook ruimte voor muziek.

 

DONDERDAG 22 SEPTEMBER: HALTE ZWARTEWEG

Gepubliceerd: 21 september 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×