Informatiebijeenkomst samenwerking Aalsmeer-Amstelveen

Komende donderdag 12 januari wordt vanaf 19.30 uur vanuit de Burgerzaal in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst gehouden over de ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen. Op het programma staat onder meer een presentatie onder de titel: “Samen sterk voor een zelfstandig Aalsmeer”en daarin zijn de ontwikkelingen tot nu toe in vogelvlucht”‘ beschreven. Het behoud van bestuurlijke zelfstandigheid en van de eigen bestuurlijke organen, zoals B&W en gemeenteraad, wordt aangeduid als belangrijkste uitgangspunt van de samenwerking. Op deze openbare bijeenkomst zal naast burgemeester Pieter Litjens ook burgemeester Jan van Zanen van de gemeente Amstelveen zijn opwachting maken.

Voor de thuisblijvers is er goed nieuws te melden want Radio Aalsmeer zal deze publieksavond rechtstreeks uitzenden.

INFORMATIEBIJEENKOMST SAMENWERKING AALSMEER-AMSTELVEEN

Gepubliceerd: 12 januari 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×