Vernissage markante kudelskoppen in Cultureel Magazine

Zaterdag 21 januari jl. vond de vernissage plaats van de tentoonstelling “Markente Kudelkoppen” in de Watertoren van Aalsmeer. Burgemeester Litjens opende na een dansvoorstelling van tien danseressen de tentoonstelling van Christa Logman. Zij portreteert maar liefst 30 markante Kudelstaarters op geheel eigen wijze. De expositie is nog tot en met 12 februari te bezichtigen op zaterdag en zondagmiddag van 14-17 uur in de Watertoren te Aalsmeer.

Aanstaande zaterdag zal het cultuurprogramma van Radio Aalsmeer “Cultureel Magazine”  een reportage uitzenden van deze vernissage. De reportage is gemaakt door presentatrice Joke Wegman.

Gepubliceerd: 26 januari 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×