Oplichter ontmaskerd

Radio Aalsmeer heeft de afgelopen maand medewerking verleend aan het televisieprogramma TROS Opgelicht. Het resultaat was afgelopen dinsdagavond 21 februari vanaf 20.30 uur te zien. Het is gebleken dat een gast DJ bij één van de radioprogramma’s al langer op de korrel werd genomen vanwege minder fraaie praktijken. De redactie van TROS Opgelicht was al enige tijd op zoek naar E.G., beter bekend als DJ E.O. en was getipt dat hij zo nu en dan te beluisteren was via Radio Aalsmeer.

In overleg met Radio Aalsmeer werd een plan gesmeed wat te doen om hem te ontmaskeren en dit plan werd uiteraard niet aan de grote klok gehangen. Halverwege januari was E.G. wederom te gast en na overleg en dus met medeweten van Radio Aalsmeer, was een cameraploeg laat op de avond aanwezig om hem te confronteren met een aantal minder frisse praktijken. De man in kwestie wilde van alle aantijgingen niets weten en gaf ook aan dat de burgerlijke moraal hem helemaal niets interesseert.

Radio Aalsmeer wil met klem aangeven dat het hier NIET om een medewerker van Radio Aalsmeer gaat. Het mag duidelijk zijn dat deze DJ beslist niet meer welkom is in de Aalsmeerse studio. Radio Aalsmeer heeft alleen een helpende hand willen bieden om deze man te ontmaskeren en gehoopt wordt dat dit enigszins uit de verf is gekomen.

Gepubliceerd: 23 februari 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×