Van Houten over speciale Talk of the Town

Zaterdag 2 juni komt vaste gast Theodore van Houten weer naar de studio van Radio Aalsmeer. In het Cultureel Magazine zal hij tussen 13.00 en 14.00 uur uitgebreid in gaan op de bijzondere “Talk of the Town” van dinsdagavond 5 juni a.s. in de Oude Veiling.
Dinsdag 5 juni vindt in De Oude Veiling een bijzondere avond plaats, “The Talk of the Town” zal in het teken staan van het eeuwfeest van het Aalsmeerse veilingwezen.

Medewerking verleent het bekende Aalsmeerse smartlappenkoor ‘Denk om de buren’, dat onder leiding van dirigent Frans Koers toepasselijke liedjes  zingt over bloemen. Ook worden filmbeelden uit 1923 vertoond, van pramen die van de Uiterweg  naar de veiling in de Marktstraat geboomd worden. Gastheer Theodore van  Houten praat met twee veteranen, Jaap van Andel en Dirk van Leeuwen  over het veilingwezen en houdt een verhaal over de beroemde schoolplaat  uit 1929, geschilderd door Frits Rackwitsz. Van deze prachtige plaat  waarop de CAV, de Westeinder, de watertoren, het Carmelklooster en de  tuinbouwschool voorkomen, verschijnt binnenkort een Aalsmeerse  ansichtkaart. Dinsdag 5 juni, aanvang in De Oude Veiling: 20.00 uur.  Toegang gratis.

Gepubliceerd: 30 mei 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×