Nieuwe website online!

Op 19 juli jl. is de nieuwe website van Radio Aalsmeer online gegaan!
Na een fors aantal weken “schaduw” gedraaid te hebben, is het nu dan zo ver.
Er zijn ongetwijfeld nog een aantal schoonheidfoutjes te vinden, maar die worden z.s.m. aangepast. Zo zal er o.a. nog iets aan de kleurschakering worden veranderd.  Het live luisteren via de website werkt weer!!

Bij deze nieuwe site wordt nu gebruik gemaakt van WordPress, een platform voor websites met veel meer gebruikersgemak dan het oude systeem. Eén van de nieuwe onderdelen van de site is de koppeling naar Twitter (zie bijvoorbeeld onderaan deze pagina). Ook “Uitzending Gemist” is veranderd, maar werkt wel op de vertrouwde manier. Verder is het aan u om op ontdekkingstocht te gaan. En via “Contact” kunt u altijd laten weten wat u van de nieuwe site vindt!

Alle personen die mee hebben geholpen deze nieuwe site te ontwikkelen (met name Rolf en Lennart) van harte bedankt!

Gepubliceerd: 19 juli 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×