Maatschappelijk werk en kunst in Halte Zwarteweg

Op donderdag 20 september 2012 staan de volgende onderwerpen uitgebreid in de schijnwerpers: “Cliënt van de maand” is dit keer Pim Voorneveld en ook Franka v.d. Brandt komt aan het woord over het maatschappelijk werk. De directie van JOVAR Aanhangwagens biedt een vijftiental kunstenaars onderdak aan de Aalsmeerderweg en op 6 en 7 oktober staat hier een expositie op stapel en ook dit passeert de revue. Ook de presentator van het tweewekelijkse muziekprogramma “Tussen één en twee met Kees E” (als onderdeel van Boeket Expresse) zal aan de tand worden gevoeld. De gebruikelijke columns ontbreken ook dit keer niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op donderdag 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 26 juli 2012 nog een keer op dezelfde tijden herhaald. Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 september 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×