Storing tijdens het Beraad

In verband met de verhuizing van de Aalsmeerse ambtenaren naar Amstelveen is er donderdag 20 december 2012 e.e.a. mis gegaan met de telefooncentrale in het gemeentehuis in Aalsmeer. Dat betekende dat er geen verbinding mogelijk was tussen de raadszaal en de studio van Radio Aalsmeer. De bijeenkomst van het Beraad is derhalve niet rechtstreeks uitgezonden en is dan ook niet beschikbaar via uitzending gemist.
Om circa 21.10 uur was de storing verholpen en was er weer verbinding. Op datzelfde tijdstip ging de bijeenkomst van de Raad van start en dit is derhalve wel terug te horen via uitzending gemist. Onze excuses voor dit ongemak.

Gepubliceerd: 21 december 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×