Voor het laatst JasperFM

Donderdagavond 27 december jl. viel de allerlaatste uitzending van JasperFM op Radio Aalsmeer te beluisteren. Aalsmeers jongste DJ heeft besloten de lokale omroep van zijn woonplaats te verruilen voor het Haarlemmermeerse MeerRadio. Een stap die zijn vele Aalsmeerse fans zullen betreuren. “Ik stop bij Radio Aalsmeer na bijna 3 jaar mooie radio. Ik ben toe aan vernieuwing en verbetering, en kreeg deze kans”, aldus de bijna 13-jarige Leegwater op zijn eigen website. Jasper kwam eerder dit jaar in het nieuws omdat hij de presentatiewedstrijd van het Jeugdjournaal wist te winnen. Radio Aalsmeer wenst Jasper veel succes toe!

De laatste uitzending van JasperFM op Radio Aalsmeer is terug te beluisteren via uitzending Gemist.

Gepubliceerd: 27 december 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×