Nieuwe single Jan Leliveld

Zondag 27 januari a.s. komt de Aalsmeerse zanger Jan Leliveld naar de studio. Hij zal in W.op Zondag zijn nieuwe single ‘Het gaat te snel’ presenteren en heeft samen met Joke een aantal nummers uit eigen repertoire uitgezocht. Een uur lang Jan Leliveld dus, afgewisseld met de gebruikelijke 40er en 50er jaren muziek. Een prima combinatie die het luisteren meer dan waard maakt!
De single ‘Het gaat te snel’ heeft een flitsende start. De single is afgelopen vrijdag op nummer 48 binnen gekomen in de Single Top 100, op nummer 6 in de Radio NL Top 30 en op nummer 7 in de Oranje Top 30. Op Youtube is de single inmiddels ook al meer dan 35.000 keer bekeken en dat heeft Jan voornamelijk te danken aan zijn vrienden op Facebook en zijn volgers op Twitter. Jan had de videoclip op beide platforms gepost en deze is maar liefst 73 keer gedeeld op Facebook en 25 keer geretweet op Twitter.
 
Het programma “W op zondag” wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 januari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×