Stamtafel over duurzaamheid

De gemeente heeft zich tot doel gesteld Aalsmeer in 2040 energie neutraal te laten zijn en iedereen moet hier aan meewerken! Maar hoe gaan we dit doen met zoveel privéwoningen die moeten worden aangepast?
Cees Buis – adviseur voor sierteelt – en architect Dirk Postma zijn hierover op donderdag 31 januari a.s. aan het woord in het programma Stamtafel. Zij zullen o.a. antwoord geven op de vraag hoe je de gas- en elektriciteitsrekening van je bedrijf of woonhuis omlaag kunt krijgen. En… wat moet onze wethouder Rick Rolleman gaan doen aan zijn huis?
 
Het programma Stamtafel wordt iedere donderdag (behalve als er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 januari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×